Ons Verhaal

Het verhaal achter Happy Ei

Happy Ei

“RECHTSTREEKS VAN DE BOERDERIJ, MET ZORG GEPRODUCEERD”

Het is de succesformule van Happy Ei, het familiebedrijf dat laat zien hoe je met duurzaam ondernemen het verschil maakt.

Omdat een Happy Ei van de boerderij linea recta naar de klant gaat, is het gegarandeerd vers. Die garantie geldt voor alle Happy Eieren, die op onze bedrijfslocaties in Nederweert en Ospel worden geproduceerd. Alle voedingsstoffen in het ei die essentieel zijn voor de groei en ontwikkeling van je lichaam kunnen zo optimaal hun werk doen. 

Een Happy Ei wordt geproduceerd met oog en aandacht voor de omgeving. Bij alles wat we doen, bewaken we de balans tussen wat goed is voor mens, dier en milieu. Dit duurzaamheidskeurmerk rust op alle eieren die we dagelijks leveren aan de horeca en groothandel en die ook dicht bij huis verkrijgbaar zijn in onze automaten aan de Winnerstraat in Nederweert en de Kuilstraat in Ospel. Een Happy Ei hoort erbij. Kakelvers en gezond in de breedste zin van het woord.

OOG VOOR DE TOEKOMST 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in de genen van Happy Ei en kent vele gezichten. Ondernemen met respect en aandacht voor je omgeving; eigenaren Henk en Marc Stals kregen het van huis uit mee en zetten die traditie voort in hun moderne pluimveebedrijf. De kippen hebben de ruimte om te scharrelen en blijven door de structurele zorg van de dierenarts zonder antibiotica gezond. Het voer wordt in eigen beheer verbouwd en voldoet aan de strengste normen voor duurzaamheid. Mest wordt omgezet in bodemvoeding. Zonnepanelen wekken de energie op van Moeder Natuur en in de loop van volgend jaar zal een nieuwe installatie alleen nog maar schone lucht naar buiten blazen. Happy Ei is daarmee klimaatneutraal.

 

Duurzaam ondernemen gaat ook over mensen. Over goed zijn voor je personeel, over kansen bieden en oog hebben voor volgende generaties. Het team van Happy Ei werkt elke dag vol enthousiasme en toewijding aan een gezond product. Onder hen ook een aantal medewerkers voor wie een betaalde baan minder vanzelfsprekend is. Daarnaast zetten Henk en Marc Stals de staldeuren wagenwijd open voor de buitenwereld. Scholen, overheden en bedrijven: velen maakten al kennis met de duurzame visie van Happy Ei. Rechtstreeks van de boerderij, met zorg geproduceerd.

NEEM CONTACT MET ONS OP EN ONTDEK MEER OVER HAPPY EI!

Vers. Duurzaam. Met zorg.

Contact

happy Stal

Eindhovensebaan 9C, 6031 NB, Nederweert

BEl ons

 +31 (0)495 – 66 35 11

mail ons

info@happy-ei.nl